5 grunner til at du må besøke Motorsag-VM på Lillehammer!2018-06-21T10:46:25+02:00

5 grunner til at du bør besøke Motorsag-VM 2018

1: Action!

Er du en av de som bare digger spenningen av en god konkurranse, som ikke er redd for å høre brølet fra ei heftig motorsag eller å kjenne at bakken beveger seg når en 18 meter lang tømmerstokk treffer blink?

I løpet av verdensmesterskapet skal 130 utøvere fra hele verden møte hverandre ansikt til ansikt i seks actionfylte øvelser. Dette vil du ikke gå glipp av! Du kan lese mer om øvelsene her.

2: Aktivitetene

Lyst til å prøve deg på en av VM-øvelsene selv? Det blir det mulighet til! Blant annet vil du kunne bryne deg på kvisteøvelsen – ved hjelp av VR-briller! Selv de minste gjestene kan forsøke seg på trefelling og andre skogrelaterte aktiviteter, på standen til Skogkurs.

Fotoutstilling, timbershow og tråtraktorløype blir det også, for å nevne noe, så spennende aktiviteter vil du finne uansett om du reiser med vennegjengen eller med familien.

3: Damene er med – for første gang!

Til tross for at motorsag-VM har blitt arrangert siden 70-tallet har det ikke vært en egen kvinneklasse i mesterskapet – før nå.

Den nye kvinneklassen betyr at verdens beste damer med motorsag kommer til Lillehammer for å konkurrere. Det er rått!

4: Det norske landslaget

Verdensmesterskap på hjemmebane er ikke daglig kost for motorsaglandslaget vårt – faktisk er det 18 år siden Motorsag-VM sist ble arrangert i Norge!

De norske utøverne har gode muligheter til å hevde seg på Lillehammer, med flere medaljer fra tidligere verdensmesterskap på merittlista. I tillegg blir det utrolig spennende å se om Ole Harald Løvenskiold Kveseth får beholde verdensrekorden i sverdsnu, på utrolige 8,36 sekunder!

5: Stemningen

Man finner neppe et bedre sted for folkefest enn Håkons Hall og Lillehammer. Med hundrevis av internasjonale utøvere og fans er det all grunn til å møte opp og vise fram norsk kultur og sportsånd på sitt beste.

I tillegg til konkurransene ved Håkons Hall fredag, lørdag og søndag, vil mesterskapet sette sitt preg på byen allerede fra torsdag. Da blir det nemlig parade og åpningsseremoni i Lillehammer sentrum.

Så hva venter du på? Ta med deg kubjeller, flagg og ansiktsmaling og møt opp på årets store høydepunkt for alle med interesse for skog og motorsag!

Billetter kan kjøpes hos Ticketmaster
Voksne kr.200,-
Barn kr.50,-
(Gir inngang alle dager)

KJØP BILLETTER HER